img_4664

Rulouri gazon – Poate ca cel mai important atu al unei curti reusite este gazonul de care dispune. Cu cat acesta este mai des, mai verde si mai bine ingrijit, cu atat mai bine va arata intreaga curte. Exista pe piata mai multe tipuri de gazon, insa cel realizat din rulouri de gazon este cel mai bun. Pe langa faptul ca sunt mai usor de plantat, aceste rulouri de gazon garanteaza o iarba deasa, spre deosebire de gazonul obtinut prin insamantare, care ar putea sa arate neuniform, avand in vedere ca exista riscul ca unele seminte sa nu fie fertilizate. In plus, cine opteaza pentru rulouri de gazon, nu mai trebuie sa astepte ca iarba sa creasca. Imediat dupa montare, va veti putea bucura de un picnic in propria curte.

In ceea ce priveste montarea de rulouri de gazon, aceasta este mai simpla si mai rapida decat ar putea parea. Terenul trebuie pregatit inainte, la fel ca si in cazul gazonului clasic, obtinut prin insamantare. Mai exact, toate buruienile si resturile vegetale trebuie scoase de pe suprafata care urmeaza sa fie gazonata. La fel, si pietrele sau orice alt corp strain trebuie indepartate cu atentie, pentru ca montarea sa se poata face in cele mai bune conditii. Ulterior, terenul se niveleaza cu utilaje profesionale, acesta fiind ultimul pas inaintea montarii efective a rulourilor de gazon. Echipele Speedy Green se vor ocupa si de fertilizarea rulourilor de gazon, astfel incat acesta sa reziste si iarba sa creasca sanatos. Si, la fel ca orice gazon, si cel din rulouri de gazon, trebuie udat cu regularitate pentru a-si mentine prospetimea timp indelungat.

Firma Speedy Green se lauda cu o experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarii de gradini si spatii verzi. In tot acest timp, echipa Speedy Green s-a specializat constant si dispune in prezent de profesionisti care garanteaza succesul lucrarilor executate. In plus, produsele cu care lucreaza sunt de cea mai buna calitate. In ceea ce priveste rulourile de gazon, acestea sunt realizate cu profesionalism, echipa Speedy Green avand in spate experienta acumulata la un celebru centru european de cercetare a semintelor de gazon. Succesul garantat al gazonului realizat din rulori de gazon vine si din faptul ca echipa Speedy Green lucreaza cu produse excelente de tratament si fertilizare a ierbii.

Ce demonstreaza si garanteaza mai bine calitatea unei firme decat cei care au ales sa ii fie clienti? Cand vine vorba despre echipa de la Speedy Garden, aceasta se poate lauda cu un portofoliu de clienti impresionanti, de la fabrici cunoscute pana la pensiuni si consilii judetene. Printre clientii renumiti carora le-au montat rulouri de gazon se numara fabrica de produse electrocasnice de lux Miele, fabrica de piese pentru avioane Airbus Premium Aerotec si fabrica de rulmenti Ina Schaeffler. Pe langa acestea, terenul de fotbal Cetate Apata a fost realizat tot Speedy Green, la fel ca peste 300 de gradini private.