img_4620

Orice curte sau gradina, fie ea interioara sau exterioara, arata senzational in sezonul cald, atunci cand toate plantele, copacii si florile sunt verzi si inflorite. Sigur ca nu este usor sa pui la punct o astfel de gradina, care sa fie desprinsa parca din paginile unei reviste.

Daca stiti ce va doriti, dar nu aveti talent si pricepere in domeniu, e cazul sa apelati la Speedy Green, specialistii in amenajari de plante ornamentale. Echipa este formata din arhitecti peisagisti si profesionisti in decorarea gradinilor si a spatiilor verzi, avand o echipa de peste 10 ani in domeniu. In plus, la sediul firmei veti gasi o gradina proprie, unde este expusa o gama larga de flori si plante ornamentale din care vi le puteti alege pe cele care considerati ca se potrivesc in curtea dumneavoastra.

In plus, daca nu stiti cum sa le asezati in asa fel incat sa arate bine, puteti apela la serviciile de amenajari de plante ornamentale pe care le ofera Speedy Garden si va veti bucura de gradina visurilor dumneavoastra.

Florile si plantele ornamentale sunt frumoase toate si atunci cand ajungem intr-un showroom este greu sa ne hotaram ce sa alegem. Insa, pentru ca o gradina sau o curte sa arate impecabil, amenajarea acesteia trebuie gandita dinaite. Cu alte cuvinte, e nevoie de un plan si de o schita peisagistica.

Pentru acestea, exista specialisti in amenajari de plante ornamentale, care, in urma evaluarii spatiului, realizeaza o schita a viitorului spatiu verde. Pentru ca gradina dumneavoastra sa arate la final asa cum v-ati imaginat, este important sa comunicati cu specialistul in amenajari de plante ornamentale, sa ii spuneti exact ce va doriti, dar sa fiti deschisi si la sfaturile si sugestiile acestuia. Astfel, rezultatul final nu poate fi decat unul ideal.

Asa cum exista iubitori de caini si iubitori de pisici, si in cazul plantelor, gusturile si preferintele difera foarte mult. In timp ce unii oameni prefera florile perene, altii vor sa aiba o curte plina cu arbusti. Speedy Green vine in intampinarea tuturor cu o oferta variata, care sa satisfaca pana si cei mai pretentiosi clienti.

Firma ofera servicii complete de amenajari de plante ornamentale. Tot ce trebuie sa faceti e sa va alegeti plantele si urmatoarea data cand le veti vedea va fi in propria gradina. In oferta Speedy Garden veti gasi flori anuale si perene, plante cataratoare, plante ornamentale, butasi de trandafiri, pomi fructiferi, arbori si arbusti, pana si conifere.

Preturile practicate de Speedy Green pentru amenajari de plante ornamentale sunt avantajoase, avand in vedere calitatea garantata si profesionalismul cu care lucreaza.

Speedy Garden ofera servicii de amenajari de plante ornamentale si pentru parcuri si locuri publice, avand in portofoliu astfel de proiecte, finalizate cu succes. Un exemplu este parcul din comuna Piscu din judetul Galati, care, in urma eforturilor facute de echipa Speedy Garden, s-a transformat intr-o oaza de liniste si recreere pentru localnici. In plus, un parc frumos amenjat cu plante ornamentale poate schimba aspectul unei mici localitati.