blog02

Bine ati venit la Speedy Green

Despre Speedy Green : Echipa Speedy Green este una formata din profesionisti cu experienta de 10-14 ani in domeniul amenajarilor de spatii verzi. Aceasta experienta a fost dobandita la un centru de cercetare al semintelor de gazon, consacrat in Europa.
In paralel, avem o experienta ridicata in ceea ce priveste fertilizarile si tratamentele fitosanitare pentru plante si gazon.
Firma Speedy Green SRL Brasov detine un “garden” cu o paleta larga de flori, plante ornamentale, arbori, arbusti, plante agatatoare, conifere si pomi fructiferi.

CONTACTEAZA-NE
Este binecunoscut faptul ca o gradina frumoasa si bine ingrijita aduce un plus oricarei case. Insa, pe cat de firesc pare sa ai un astfel de spatiu verde, pe atat de greu este sa il realizezi, de la concept si pana la ultima floare plantata. Pentru ca rezultatul final sa fie unul cu adevarat spectaculos, este bine sa apelati la proiectare peisagistica 3D. Firma Speedy Green ofera servicii de proiectare peisagistica 3D, realizate de cei mai buni specialisti in domeniu.

Dragomir Claudiu

Manager – Speedy Green

Serviciile oferite de Speedy Green

Venim in intampinarea clientilor cu o gama variata de activitati de amenajari si intretinere peisagistica
topiary_garden_stock_by_mirandarose_stock

Amenajari profesionale de spatii verzi

“Fiecare peluza poate fi un colt de Rai.”
Echipa Speedy Green va poate oferi un colt de Rai chiar in curtea dumneavoastra. Experienta echipei si lucrarile executate ne recomanda ca si dumneavoastra sa beneficiati de un gazon si o amenajare pe masura asteptarilor.

Mai multe
udare_gradina_covera

Sisteme de irigat automatizate

In ultima perioada de timp, din ce in ce mai multi clienti au fost interesati de sistemele de irigat, datorita timpului scurt al fiecaruia cat si a conditiilor climatice. Pentru a realiza un sistem de irigat automatizat trebuie cunoscut cu exactitate planul grdinii, dar si presiunea si debitul apei.

Mai multe
thac-nuoc-trong-san-vuon-dep-chunghoangan-26

Lacuri, cascade, iazuri, cursuri de apa si sisteme de drenaj

Gradinile sunt adevarate oaze de liniste pentru oricine isi doreste sa se relaxeze in propria curte. Este ideal sa fie pline de flori, plante ornamentale si arbusti, astfel incat sa dea senzatia unui colt din natura. Iar, daca in fundal se aude si susurul unei ape, e ca si cum padurea s-a mutat in spatele casei.

Mai multe
ss02

Intretinere de spatii verzi

Pentru a avea o gradina frumoasa, intretinerea este cel mai important lucru. Intretinerea plantelor consta in toaletare, udare, fasonare, fertilizare periodica, tratamente contra insectelor si bolilor foliare. Intretinerea gazonului cuprinde un calendar destul de complex pe tot parcursul anului.

Mai multe
landscaping-ideas-for-front-yard

Consultanta de specialitate

In cazul in care intampinati probleme in ceea ce priveste florile, plantele ornamentale sau gazonul, va stam la dispozitie cu solutii concrete pe care le putem pune in practica in scurt timp, pentru a remedia problema aparuta.Cu cat suntem mai repede contactati, cu atat mai repede putem sa intervenim

Mai multe
Park and recreation area in the city, Green field and tree

Locuri de joaca pentru copii, parcuri

Un loc de joaca pentru copii trebuie sa fie foarte bine gandit si pus la punct pentru a isi indeplini misiunea – aceea de a ii distra pe cei mici si a le oferi un ragaz celor mari Astfel de arhitecti peisagisti gasiti la Speedy Green, firma specializata, printre altele, in proiectare peisagistica 3D.

Mai multe